TOPTRIP

Fantasztikus videó Új-Zélandról! Mi azonnal indulnánk!

2016. július 06. - toptrip

Ha ez a videó nem csinál kedved Új-Zélandhoz ezen a héten, akkor semmi! Fülig ér a szánk, ahogy nézzük az extrém kalandokat. Bungee jumping, homokszörf, vadvízi evezés, óriáslabda, vízesések, canopy pálya, helikopterezés és persze hobbitházak. 

Ha Hobbitföldre tervezel utazást, az európai téli hónapokat ajánljuk inkább, mert akkor a világ déli felén remek idő lesz. Az utazást érdemes előre megtervezni és Új-Zéland mindkét nagy szigetét bejárni. A repülés akár 24 óra is lehet, de ha átszállással repülsz Ázsián keresztül, akkor néhány országot még kipipálhatsz a bakancslistádon. 

A videót Devin Super Tramp és csapata készítette. Nem néhány lelkes fiatalról van szó, akik utazgatnak, hanem egy vérprofi filmes stábról, akik olyan videókat készítenek, amik után csak azt tudod mondani, hogy WOW és WOW! 

Hasonló adrenalinbombára vágysz? Ezt a cikket érdemes átolvasni, mert sok extrém kalandot találsz!

A bejegyzés trackback címe:

https://toptrip.blog.hu/api/trackback/id/tr808869922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása