13 érdekesség a New York-i Hálaadás napi felvonulásról

2016. november 23. - toptrip

Idén november 24-én van a Hálaadás ünnepe az Egyesült Államokban. Ez az ünnep ott a karácsonnyal versenyez. A családok összejönnek, pulykát esznek és együtt vannak és nem ajándékoznak. Egy nappal később tartják viszont a Black Friday-t, amikor minden üzlet szemtelen leárazásokkal csábítja a boltokba az embereket. Sokat ezt jobban várják, mint a meghitt családi perceket vagy az egy hónap múlva érkező karácsonyt.

image_4.jpg

Tovább

Hol a francban járt már megint Matt?

Matt Harding, a világ legviccesebben táncoló utazó nagykövete újabb videót publikált. Eltelt jó pár év az utolsó "Where the Heck is Matt"  uplifting táncikálás után, de Matt az elmúlt pár évben sem unatkozott, járta a világot, bár lazább lendülettel. 

A videók közötti időben két gyereke született, akik miatt érthető módon kevesebbet tudott és akart utazni. A felesége és a két gyerek az utolsó képben megjelennek, ahol egy függőhídon ugrabugrálnak Kanadában. 

13628029_413228772398024_5280559524749508608_n.jpg

 

Tovább

Kié lett a legjobb akciókép?

Ha a felnőtt tartalom miatt kattintottál, csalódást kell okoznunk, ugyanis az akciófotók itt kifejezetten az extrém sportokról és kalandokról szólnak. Ez a kép lett a legjobb a RedBull fotóversenyén! A futottak még kategória fényképei is eszméletlenek! Kattints a többiért!

p-20160922-00606_news_resize.jpgLorenz Holder / Red Bull Illume

Tovább

James Bond inspirálta az első Halottak napi felvonulást Mexikóban

A Halottak napi felvonulás kellős közepébe csöppenünk Daniel Craig-gel az utolsó James Bond filmben a Fantom visszatérben. Varázslatos felvonulás, színes áradat, csontvázak mindenhol. Nekünk is azonnal kedvünk támadt Mexikóvárosba utazni és részt venni a következő parádén. Azonban a film előtt ilyen felvonulás nem volt a mexikói fővárosban. Tegnap a James Bond film hatására megrendezték az elsőt. 

5760.jpg

Tovább

Top 13 látnivaló Izraelben

Izrael egy aprócska ország a Földközi tenger partján, amely több ezer éves történelemmel, kiváló gasztronómiával és hihetetlen természeti jelenségekkel rendelkezik. A hírekben általában nem ezt az oldalát látod az országnak, és habár sokakat a politikai csatározások elriasztanak, mi megmutatjuk az ország igazi arcát és 13 okot adunk, hogy miért érdemes Izraelbe látogatni. 

img_3145.jpg

Tovább

Ezek Lisszabon legjobb kilátóhelyei

Portugáliában az a jó, hogy közel van, de mégis mediterrán, urbánus, de mégis ott a tenger, elegáns, de mégis megfizethető. Lisszabonban az időjárás télen is kellemes, turistából nincs annyi, mint a főszezonban és a város mégis nyitva áll.

Ha repülővel érkezel a városba, akkor érdemes ablak mellett ülni, mert egy városnézésen vehetsz részt a landolás előtt. Ha csak a középső vagy a folyosó melletti ülés jutott (vagy azt preferáltad), akkor húzd fel a legjobb cipődet és irány a hét hegy egyike.

Lélegzetelállító miradouro-kat fogsz találni város szerte. A magasból lenézve pedig látni fogod ahogy a helyiek a mindennapjaikat élik. Ha a túracipő kimaradt volna a bőröndből, akkor pedig a belváros tetőteraszos bárjaiba érdemes felnézni, persze szigorúan csak lifttel.

Ha a várost madártávlatból szeretnéd megnézni, mi ezeket a kilátókat ajánljuk:

lxdayview17_gf15_copy.jpg

Tovább