Utazásokban gazdag 2017-et!

2016. december 31. - gybala

Búék a Toptrip-től! 

Utazásokban gazdag új évet kívánunk mindenkinek! Ha inspirációra van szükségetek, nézzétek a blogot. Jövőre is jövünk érdekességekkel a világ körül. 

Addig nézzétek, hogyan ünneplik az év utolsó napját a világ körül! 

Inspiráció az utazáshoz ezen a linken! 

123115-cc-nye-world-malaysia-2.jpg

1451342609-landscape-1451334710-gettyimages-138330380.jpg

1451518861381.jpg

8156204-3x2-700x467.jpg

 

fireworks-explode-around-the-london-eye-during-the-new-year-celebrations.jpg

 

Így ünnepelték idén a karácsonyt Ausztráliában

A karácsony csak az északi félteke északi részén élőknek jelenti a hideget és havat. Nekünk a hóember, a jégkorizás, a forralt borozás és a sült gesztenye hozza meg a karácsonyi hangulatot. Azonban lent délen, főként Ausztráliában a karácsony a nyári időszakot jelenti. 

nintchdbpict000290743585-e1482655173358.jpg

Tovább

A rózsaszín tenger - egy instagrammer álma

A Yucatán-félsziget keleti partján található ez a vibráló rózsaszínű laguna. Las Coloradas, az egykori sópárló település Mexikó egyik még kevésbé felkapott kincse. A Ría Lagartos Bioszféra területén a rózsaszín minden árnyalata megtalálható. A vízből sókupacok emelkednek ki, ezekhez jönnek még a bárányfelhők, amik visszatükrőzödnek. Olyan, mintha egy mesekönyvben járkálnánk. Minden instagrammer álma itt fényképezkedni! 

@karenfdzb

Tovább

Mennyit fizetne egy 0 csillagos hotelért?

A hagyományos hotelek és lakáskiadók is rengeteg újdonsággal jönnek elő, hogy kibillentsék az utazót a komfort zónájából vagy éppen valami különleges élményt adjanak neki. Lehet iglu hotelben éjszakázni 0 fokban, vagy fémlapokból összerakott tákolmányban, egy régi repülőgépben, netán egy függőágyon a strandon. A természetbarátok és a kempingezők most egy új szobatípust próbálhatnak ki: a fal nélkülit!   

located-6463-feet-above-sea-level-the-null-stern-sits-in-the-middle-of-the-swiss-alps-it-costs-about-210-a-night.jpg

Tovább

Így csinálj strandot az irodában!

Egyre hidegebb van. Mindannyian érezzük. A téli szünet még pár hét. A nyári szünet is messze van. Minden szürke. Az ünnepi fények sem dobnak fel. Bárcsak mindig elmehetnénk, amikor "melegebb éghajlatra" küldenek minket!

Emlékszel még a strandra és a rövidgatyás rohangálásra a tengerparton?

Itt az idő, hogy újraéld a holidayt!

Tekerd fel a fűtést az irodában vagy a szobádban, irányítsd az asztali lámpát a fejedre, tegyél fel egy napszemüveget és élvezd ezt a 9 fantasztikus tengerpartot! 

1054-office-sunbathing.jpg

Tovább

Kölcsönöznél útitársat?

Gondolj bele, egyedül utazol valahova, ahol szeretnél valakihez szólni. Nem egyedül akarod enni a vacsoráidat vagy megnézni egy kiállítást. Viszont nem egy idegenvezetőt keresel, aki profin bemutat mindent, nem is egy escortot vagy egy prostituáltat. Hanem egy helyi barátot, akivel megoszthatod az élményeket.

rent-a-black-friend-group-photo.jpg

Tovább

Ilyen egy tengeri hercegnő

Minden évben új hajók jelennek meg a cruising piacon. Egyre nagyobbak, szebbek, tele vannak digitális újításokkal. A kikötők kevésbé változnak szerencsére, viszont a hatalmas hajókon mindig valami megújul.

A hajós videó sorozatunk első részében a Majestic Princess-t mutatjuk be.  

 

Kedvet kaptál a hajókázáshoz? Ezeket az utakat ajánljuk: 

Karib tengeri hajókázás - Royal Princess

Karibi álom - MSC Divina

Közép Mediterrán csodák - MSC Orchestra

További hajós utak 

13 érdekesség a New York-i Hálaadás napi felvonulásról

Idén november 24-én van a Hálaadás ünnepe az Egyesült Államokban. Ez az ünnep ott a karácsonnyal versenyez. A családok összejönnek, pulykát esznek és együtt vannak és nem ajándékoznak. Egy nappal később tartják viszont a Black Friday-t, amikor minden üzlet szemtelen leárazásokkal csábítja a boltokba az embereket. Sokat ezt jobban várják, mint a meghitt családi perceket vagy az egy hónap múlva érkező karácsonyt.

image_4.jpg

Tovább