TOPTRIP

Kölcsönöznél útitársat?

2016. december 13. - toptrip

Gondolj bele, egyedül utazol valahova, ahol szeretnél valakihez szólni. Nem egyedül akarod enni a vacsoráidat vagy megnézni egy kiállítást. Viszont nem egy idegenvezetőt keresel, aki profin bemutat mindent, nem is egy escortot vagy egy prostituáltat. Hanem egy helyi barátot, akivel megoszthatod az élményeket.

rent-a-black-friend-group-photo.jpg

Ha van éppen egy barátod azon a helyen, ahova utazol szerencsés vagy. Ha a városban van, amikor te is, akkor duplán szerencsés vagy. Ez a mázli azonban nem mindenkinek jön össze. Tokyoban és Oszakában azonban kikölcsönözhetsz egy havert. Életre szóló barátságért fizetsz neki, illetve egy japán ügynökségnek óradíjban.

original_2d28068f3abf87ea916014b37ca3fa6b.jpg

Szükséged van egy kamu barátnőre akivel el lehet menni vásárolgatni és közös próbafülkés szelfiket készíteni? Meg van oldva. Mit szólnál egy lelkes foci szurkolóhoz, akivel együtt sörözhetsz egy kocsmában miközben egy japán csapatnak drukkoltok. Vagy akár a szüleidnek is bemutathatod a kikölcsönözött menyasszonyodat, így ők megnyugodnak, hogy jó úton haladsz a házasság felé.

30-40ezer forintért lehet egy japán barátod egy pár órára. Lehet, hogy ez is csak egyike a furcsa japán dolgoknak, mint a diáklányok használt bugyiját kínáló automata vagy a cicakávézó, ahol macskák dorombolása teszi meghitté a hangulatot. Van már ölelő-kávézó is, ahol fizikai törődést kapsz a zöld tea mellé.

two-male-friends-talking.jpg

A kliensek sokfélék, mesélik a „színészek”, akik többsége másodállásban űzi a jóbaráti munkát. Van, aki azt kéri, hogy álljanak vele sorba az Apple bolt előtt az új telefon megjelenésekor, van aki csak a könyvét akarja felolvasni egy baráti fülnek, van aki étkező társat keres.

Néha a legféltettebb titkainkat nem merjük még a legjobb barátainknak sem elmondani, a bérbarátok azonban nem ítélkeznek. Vagy ha igen, akkor csak a számla leadása után. 

snsd_yoona_friends_2.jpg

A bérbarátok nem szextársak, ezt hangsúlyozzák. Ők csak segíteni akarnak a magányos embereken, na meg némi pénzt keresni, hogy azt a "valódi" barátaikkal költhessék el. 

Lehet, hogy furcsának tűnik az üzleti vállalkozás elsőre, de most nézz mélyen magadba és gondolj arra, hogy ott vagy egy megapoliszban egyedül és nincs kihez szólnod egész nap, nincs kivel megosztani az élményeidet. Ugye, most már jobban hajlasz affelé, hogy úti társat bérelj magadnak!    

Japánt persze nem csak a bérbarátok miatt érdemes felkeresni. Baráttal, valódival vagy éppen bérrel, társsal vagy anélkül egy csoportos hajóút jó ötletnek tűnik a környék felfedezésére.

Ha pedig a télből nyárba utaznál csoportosan, akkor ezt a karibi hajós utat neked találták ki! Most 10%-os kedvezménnyel. 

 

otptravel-banner-300x250-1.jpgotptravel-banner-300x250-2.jpg

Utazási inspirációkból sohasem elég! 

Repülőjegy és szállásfoglalás

 

Forrás: AFAR

A bejegyzés trackback címe:

https://toptrip.blog.hu/api/trackback/id/tr4512045485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása