TOPTRIP

Top 9 Air New Zealand biztonsági videó

2016. március 14. - toptrip

Egy korábbi bejegyzésben foglalkoztunk a legjobb repülő biztonsági videókkal. A gyűjtés során annyi Air New Zealand videót válogattunk be a toplistára, hogy rájöttünk versenyen kívül kell őket kezelnünk. Így saját magukkal versenyeztettük meg.

 

  1. Disco Fittness

A diszkós vonalat használják a videóban, amiben a neonszínű tapadós strasszos ruhákban a felszállás előtt mi is tornázhatunk egy kicsit. A pár perces aerobic bemutatót néhány helyi hírességgel vették fel a fedélzeten.

 

  1. Bear Gryllis

Így kell túlélni Bear Gryllis-szel a szigetország vadságát. Az oxigén maszkot akár hordozató wc-nek is használhatjuk a vadonban, a gépen csak lélegezzük belőle. Fantasztikus tájak és akciódús jelenet egy mindent leküzdő kalandorral.

 

 

  1. Biztonság az Édenkertben

Biztonság az Édenkertben lehetne a film címe. Hamar levették a műsorról ezt az überszexi videót, amiben bikinis lányok mókáznak a tengerparton és egy kigyúrt fiú feszít egy medencénél. Nem sok ruhát viselnek a filmben, ami néhányaknál kiverte a biztosítékot. Aztán az is lehet, hogy túl izgalmasra sikerült a videó és a repülő mosdója folyamatosan foglalt volt a felizgult párokkal.

A "legizébb" jelenet amikor két csinos hölgy videótelefonál Új-Zéland és az Egyesült Államok (interurbán). 

Szőke nő Los Angelesben: Oh Hello Aria!

Bikinis lány Új-Zélandon: Szia Kristin! Sajnálom, hogy nem vagy itt bébi.

Szőke nő: Oh köszi. Ettől most jobban kéne érezzem magam? De az élet itt sem olyan rossz azért! (Az iphonjával a medencét takarító fiút mutatja)

Stewardess: Nem szeretném megzavari Önöket, de az elektronikus készülékeket ki kell kapcsolni.

Oh My God! 

  

 

  1. Testfestett stewardessek

A szexi vonal jelentkezik ebben a videóban is. Egy hagyományos repülős bemutatónak tűnhet a film elsőre, de ha jobban megnézzük, itt sincs ruha egyik légiutas-kísérőn sem. Az egyenruha fel van festve a testükre. Amint ezt észrevesszük, alig várjuk, hogy lássunk valami pikánsat, de minden olyan ügyesen van elhelyezve, hogy csak sejtjük mit takarhat a kisasztal és a biztonsági öv. A végén a szlogen zseniális: „Jó utat attól a légitársaságtól, amelynek az árainál sincs takargatnivalója.” 

 

 

  1. Szörfösök

A szép testek mindig népszerűek az ilyen filmekben. A 2015-ös videó a nap, a strand és a szörfölés háromszögében zajlik. Ezt is imádjuk.

 

  1. Eposzi biztonság

A legtermékenyebb videógyártó társaság egyértelműen az Air New Zealand. A gyűrük ura őrületkor a légitársaság Középföldje hivatalos szállítója lett. Az eposzi videóból a jól ismert arcok tűnnek fel. Ez a biztonság Hobbit stílusban. 

 

 

 

  1. Még több gyűrű

A Tolkien rajongók a következő év filmjének is örülhettek, az is a gyűrű körül forgott. 

 

 

  1. Nyuggerek

Nem tudunk betelni ezzel a társasággal. Minden évben valami újat alkotnak. 2013-ban oldschool stílusban parodizálták a szépkorúakat egy nyugdíjas otthonban. Betty White a cuki nagyi, a kötekedő papi, a nagyothalló és szenilis nyuggerek bája pár perce elfelejtetik, hogy milyen hosszú út áll előttünk a középső ülésen.  Amikor két bácsi torpedót játszik, akkor kell kikapcsolnia az elektronikus készülékét és az öreg nem a telefonját, hanem a nagyothalló készülékét lövi le. 

 

 

  1. Men in Black

Rappelve nyomatják a biztonságot a feketébe öltözött űrlény harcosok egy jövőbeni világban. A fekete a nemzeti rögbi csapat színe, a napszemcsis kiképzettek is a sportcsapata tagjai. Az ország büszkeségei.

 

Repülőjegy foglaláshoz kattints ide.

A bejegyzés trackback címe:

https://toptrip.blog.hu/api/trackback/id/tr838366762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása