TOPTRIP

Barbie baba beutazza a világot

2016. március 21. - toptrip

Barbie egy kozmopolita világpolgár. Rengeteget utazik. Néha a svájci Alpokban síel, de van, hogy szafarira megy, vagy épp egy fehér homokos parton napozik barátnőjével. A díjátadókon neki is kijár a vörös szőnyeges csillogás és a divatheteken is az első sorból követi a modelleket. 12093685_837672212997046_1168333474_n_jpg.jpg

Los Angelesben most ért véget a divathét, ahol 2016 őszi-téli kollekcióit mutatták be. Barbie egy Los angeles-i lány, így természetes, hogy a plasztikcsoda is részt vett néhány bemutatón.

Legutóbb a Golden Globe díj átadásakor kapták el a paparazzók. Miután a Beverly Hilton recepcióján becsekkolt, ellátogatott a hotel spa-jába, ahol egy speciális arcpakolást kapott, majd nézte a sztárokat a medence körül, kiválasztotta az esti ruháját a lakosztályában, kisminkelte magát, majd pózolt a vörös szőnyegen.

Az utazó Barbie ötlete remek. Népszerűsíti a babát és a desztinációkat is, ahol jár. No meg a ruhákat, amiket visel. Jó lenne látni őt Hollókőn vagy épp a Halászbástyán. Egy helyes matyó mintás ruhában is el tudnánk képzelni, ahogy a csárdást járja vagy éppen egy barackpálinkát kortyol egy budapesti romkocsmában. 

A Barbie-t forgalmazó Mattel cég központja Los Angelesben van, közel az LAX repülőtérhez, így legalább a transzferek nem hosszúak a repülőtérre, amikor világkörüli turnéra indul Barbie. Leginkább azokat a városokat kedveli, ahol divathetet is rendeznek, legalábbis ez derül ki az Instagramjából. Így járt Milánóban, Párizsban, Londonban, New Yorkban és Miamiban.

Hogyan csábíthatnánk őt Budapestre?

Érdemes követni Barbie utazásait, mert a divathetek kavalkádja során sok városban fog feltűnni a kishölgy.  

 


Milánó

Fondazio Prada

Galleria Vittorio Emanuele

Dóm

 

London

Covent Garden

Big Ben

London Eye

 

Párizs

Fondation Louis Vuitton

La Grand Palais

Eiffel torony

Le Pont des Arts

Notre-Dame de Paris

Tuileriák kertje

 

New York

Ditch Plain Beach, NY

Central Park

High Line

 

Los Angeles

Broad múzeum – Los Angeles új kortárs művészeti galériája

Walt Disney Concert Hall

Santa Monica

 

Miami

Standard Hotel

Beach

 

Ha a divathetekre szeretnél utazni, ezeket a dátumokat írd fel a naptáradba. Érdemes már most repülőjegyeket nézni itt

New York - 2016. szeptember 8-15.

London - 2016. szeptember 18-20.

Milánó - 2016. szeptember 21-17.

Párizs - 2016. szeptember 27. - október 5.

Párizsban nemrég nyílt a Barbie kiállítás, ami szeptember 18-ig várja a baba rajongóit. Ne hagyd ki, ha már a francia fővárosban jársz, vagy irány Los Angeles! Utazási tanácsokat itt találsz!

Képek forrása

A bejegyzés trackback címe:

https://toptrip.blog.hu/api/trackback/id/tr538365706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása