TOPTRIP

Szakállas bácsi nyalókázik az égen

2016. május 22. - toptrip

Egy francia művész az utazásai során készített fotókba a fantáziáját is belekomponálja. Jópofa grafikákkal turbózza fel az épületek közötti égi teret, amellyel új életet lehel az urbánus környezetbe.

berlin-2.jpg

sky-art-by-thomas-lamadieu-roots-art-6.jpg

Thomas Lamadieu szülővárosában, Avignonban nézelődött 2010-ben, amikor meglátott egy nyulat: „Ahogy a városban sétálgattam, megláttam az elektromos vezetékeket az égen és valamiért egy nyuszi jutott az eszembe.” – magyarázza a különleges műveinek az eredetét.

barcelone-espagne.jpg

Biztos, hogy nem ő volt az első, aki furcsa vagy éppen szokványos karaktereket látott az égen a felhők között, de ő volt az első, aki le is rajzolta a vízióit. Így született meg a SkyArt, az égi művészet.

hambourg-2.jpg

A tehetséges francia művész ma beutazza a világot és nem a klasszikus nevezetességeket fényképezi, hanem a vertikális épületeket, amelyek a képeinek a keretét adják. A hangulatos rajzai Berlinben, Barcelonában, Velencében, Londonban és New Yorkban készültek többek között.

4103-940x622.jpg

A célja az, hogy a városi építészetet egy friss perspektívából mutassa be, valamint hogy bebizonyítsa, hogy mi mindent tudunk felépíteni a határtalan képzelőerőnkkel.

venise-italie.jpg

Egyik új projektjében a feje tetejére állítja a világot és a fák koronái alkotják hőseinek a haját.

 hair-tree-in-the-sky-allemagne-hombergohm-.jpg

 

További izgalmas képek a művész weboldalán

Nem tudod hogy hova utazz? Ha utazási inspirációt keresel, kattints ide! .

Ha a művész műveinek a helyszínére utaznál, repülőjegyeket itt foglalj!

skyart.jpg

278e8c9f00000578-3038454-image-a-67_1429020501565.jpg

venise-1-italie.jpg

thomas-paris-two.jpg

img-20150414171325-909.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://toptrip.blog.hu/api/trackback/id/tr68738196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása