TOPTRIP

Ez a vízicsúszda egyenesen a tengerbe repít

2016. május 26. - toptrip
Készülsz a nyárra? Mi már hetek óta keressük az inspirációt, hogy hova menjünk idén egy rövidebb utazásra. Szícilia is szóba jött, mert van közvetlen repülős összeköttetés Magyarországgal. Akkor találtunk rá erre a csodára! Ezért a vízicsúszdáért többször is hajlandóak lennénk átszállni.
citt_-del-mare-09.jpg

A három csillagos Cittá del Mare hotel medence komplexumának a része ez a 4 szintes csúszdarendszer. A szálloda 20 kilométerre van a palermói repülőtértől Terrasini Favarottában. (A Wizzair mondjuk nem erre a repülőtérre repül.)

 

vSwaeEU
A hotel tervezőjének vagy több gyereke van, akik kiharcolták daddy-nél, hogy készítsen egy csúszdaparkot, hogy gyorsabban le lehessen jutni a tengerhez/tengerbe a szikla tetején lévő szobából. Vagy az is lehet, hogy a tervezés során megunta, hogy folyamatosan le-föl kellett mászni és gyermeki lelke megálmodta ezt a szuper attrakciót. Mindegy mi volt a motiváció, imádjuk!
waterslide_sicily.jpg
A csúszdát csak a szálloda vendégei használhatják, de minden bizonnyal ez Szicília legjobb vizes parkja. Három csúszda, három medencébe repít, majd a végén a grand fináléban a kristálytiszta Casellammare öbölben kötsz ki a Földközi tengerben. 
yGUq9xy
Kimászol és újra mész. Vajon egy nap hányszor bírnánk lecsúszni? Nyolcszor-tízszer? A tetőre való feljutáshoz egy mozgólépcső lenne a non-plus-ultra, de szerintem gyalog is bírni fogjuk. Más választásunk úgy sem lesz. 
19309457.jpg
Ha még nem tudod hova utazz, nézz körül itt az inspirációk között. Szállodát és repülőjegyet pedig itt tudsz foglalni. 
  

A bejegyzés trackback címe:

https://toptrip.blog.hu/api/trackback/id/tr158748174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása