TOPTRIP

Akár ilyen is lehetne a balatoni lángosos bódé

2016. május 31. - toptrip

Eastbourne partjánál a helyi „lángosos bódé” új értelmezést kap. A Londontól egy órányira található tengerparti város pályázatot írt ki a strand kioskjainak újraértelmezésre. A Balaton hekk, lángos és fagyi bódéit is el tudnánk így képzelni.

george-king-architects-stargazers-cabin-cafe-mode.jpg

A városi pályázat egyik nyertese a George King Architects lett. A tradícionális brit tengerparti bódé alapjait néhány építész vette kezelésbe, akik több ezer apró lyukat vágtak egy lézerrel a fakabin falaiba. A lyukakat LED lámpákkal tömték be, amelyek így pontos mását adják a csillagképeknek. Az esti fényekben romantikázó látogatók figyelmét hívja fel, hogy nézzenek fel az égre és csodálják meg a csillagokat az Angol csatorna felett.

george-king-architects-stargazers-cabin-day-mode-889x546.jpg

A bódé egyébként egy lampionra hasonlít, pláne ha este is nyitva áll majd. A designos bódét idén avatják fel, még keresik a bérlőt, aki árulhatja majd a fagyit vagy a fish&chipset a kioskból. El tudnánk képzelni ilyen lángosost a Balatonon is.

george-king-architects-stargazers-cabin-night-mode.jpg

A többi nyertes bódé, amelyeket szintén felépítenek.  

stargaze1.jpg

stargaze2.jpg

stargaze3.jpg

stargaze4.jpg

 

Ha utazni vágysz idén nyáron, de nem tudod még, hogy hova, inspirációt itt találsz. Repülőjegyeket és szállást pedig itt tudsz kereseni. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://toptrip.blog.hu/api/trackback/id/tr438762480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása