TOPTRIP

Vaukövetet keresnek Skóciában

2016. május 08. - toptrip

Kiváló szaglásuk van a legjobb ételekre és italokra, vidáman indulnak neki minden kalandnak és az elégedettségüket azonnali csaholással jelzik. Nem is kell ennél jobb visszajelzés az idegenforgalmi szolgáltatásoknak.

A skót turisztikai hivatal és egy munkatoborzó ügynökség, egy új és nagyon fontos munkakör betöltésére keres jelentkezőket. Nemzetközi vaukövetet (ambassadog) keresnek, aki mancsával ad majd minőségi pecsétet az arra érdemes helyeknek szerte a skót vidéken. Feltétel, hogy a jelentkező DNS-ében kell lennie a szimatolásnak.

A Felföldtől a skót falvakon keresztül a nagy városokig, az ólaktól pubokig a négylábú barátok fogják követni gazdijuk lábnyomát, ahogy azok felfedezik Skócia nevezetességeit. A feladatuk a munka során az lesz, hogy a közösségi oldalakon megosszák az éményeiket. Mármint a gazdáik facebookján.

A kiválasztott eb azonnal VID státuszt kap (Very Important Dog – Nagyon Fontos Kutya – a szerk.). A csaholó kispajtások így pillanatok alatt sztárokkal teli eseményekre és fotózásokra lesznek hivatalosak. Végigugathatják az egész világnak, hogy milyen szuper kiránduló helyek vannak Skóciában. Kutyablogot kell majd írniuk a kalandjaikról.

A munkaerő toborzás nyitott minden Skóciában élő kutyának, amennyiben teljesíteni tudják a feltételeket. A gazdinak is tudnia kell a négylábúval együtt utaznia. A befutó eb egy közös kutyás nyaralásra viheti gazdáját 2016-ban.

Ha szeretnél Skóciába utazni, további inspirációt itt találsz. Nessieről a Loch ness-i szörnyről itt írtunk korábban, a piknik inasról pedig itt olvashatsz. Ha kedvet kaptál az utazáshoz, repülőjegyeket itt tudsz kereseni.

A döntős kutyákat ezen a linken lehet megnézni. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://toptrip.blog.hu/api/trackback/id/tr188684544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása